Happiness

Det är just såna där ord som gör mig riktigt glad i livet. Älskar dig <3
/ Jenny


Branäs

Heej! Sitter och äter nu, sen ska jag och Kalle ut i backen.. Guuuud vad jag har längtat, får se om jag kniper dom svarta ikväll men tror inte det.. Bloggar mer ikväll ha det bra! /Stella


Bildbomb

Heej! Är påväg nuuu, ska ju åka skidor hela lovet, askul! Bra med omväxling i träningen med heheh.. Men här har ni massa bilder! /Stella


Glömde typ bloggen..

Hej allihopa, med tiden nu har min och Jennys bloggning blivit riktigt, riktigt dålig.. Kan inte skylla på att jag inte har tid för det har jag.. Har nog inte mer lust, men nu skriver jag hehe okej? Sportlov nästa vecka jaow, ska till Branäs och åka skidor hela veckan med failjen, men ska försöka blogga iallafall en gång om dagen på kvällarna.. Alla hjärtans dag idag ju, najn ensam.. Fast det finns ju ändå ingen jag skulle vilja vara med, var ett tag sen jag var kär på riktigt typ.. Men vi fick typ ett hjärta i skolan med komplimanger från hela klassen och jaa, det värmde kan man säga.. Sen fick vi typ lite godis, slutade tidigare med :) Sen har jag kollat på vampire diares o så, bästa serien alltid. Ni ska få bilder på vad jag fick på min födelsedag med som jag lovade! 
PUSS OCH KRAM SÅ LÄNGE! /Stella
 
Bilder som är tagna idag allihop..

Träning

Heej bloggen, längesen jag uppdaterade... Fyllde ju år igår, i fredags hade jag fest då och den var väl hyfsat lyckad, fick massor av saker som jag ska visa i ett annat inlägg tror jag.. Idag slutade jag kvart över tre så åkte jag och pappa ner och köpte en högtalare till mig,  Nu ska jag träna styrke först och sen innebandy, ikväll tror jag nog jag bara ska chilla på skype eller något, får se till att uppdatera bloggen ordentligt framöver!
På lördag åker jag till Branäs oxå! 
/ Stella
 

Känns inte bra

Förlåt för ingen bloggning. Det har bara inte känts bra idag. Jag har varit småsur nu på eftermiddagen och jag har bara haft en dålig dag. Just nu vill jag bara deleta någon från mitt liv,någon som jag aldrig skulle tagit kontakten med. Den personen har gjort mig så ledsen och arg,så varför ens låta den få någon plats i mitt hjärta? Tänk så mycket du har gjort mig,men samtidigt så mycket jag har förlåtit dig.
Nej,denna dagen var grym i skolan. Jag hade grymt kul med killarna,killarna. Några av er vet att jag brukar vara ensam tjej med killar för det mesta,och det har jag varit nu för en lång tid. Men asså,med killarna mår jag så grymt bra. Jag skrattar sönder och nästan gråter så glad jag är av att ha dem. När allt känns piss,kan man gå till dem och på ett kick känna sig bättre! Det är väl så man säger. "Jag är med killar för det blir mindre drama,typ".
Godnatt världen,godnatt fina du.
/ Jenny


You,you are awazing

You are mine,not hers.
/ Jenny


Stay with me

Godnatt världen,ny dag imon. Älskar att leva,och kan inte leva utan min iPhone. Sjukt, inte bra att jag blivit så fäst vi den. Laddar den 2-3 gånger om dagen,herregud.
Aja, livet rullar på och jag dör av att mamma och pappa tar mobilen ifrån mig. Dåligt,men godnatt. Denna veckan ska bli min vecka.
Puss / Jenny


Fuck lagom,aldrig vila.

Kommer ni ihåg mig? Haha,detta är verkligen dåligt. Jag har typ haft en bloggpaus i två veckor utan att säga att jag hade det. Men nu,nu kör vi. Söndag idag och laddar inför en grymt bra vecka innan lovet. Alla hjärtans dag på torsdag och FFF på fredag,mys. Uppdaterar snart mer,ni har ju missat en massor som har hänt på sistone. Haha,ha en mysig på söndag ;)
Puss / Jenny


Nationella prov

Heej! Har nationella prov ju, rast just nu.. Sitter här med David :) idag är outfiten typ lite mys, satte ba på mig nån random tröja från sannarpsgymnasiet men aa ;) efter skolan ska jag va med Maja och spela innebandy! /Stella


Idag

Hej på er!
Idag hade vi nationella prov i skolan vilket gick baaara bra för min del, slutade därefter så jag stack hem och fixade lite saker som jag låtit lega länge, sen drog jag och tränade innebandy nu på kvällen har jag skypat lite med rebecka och så, rätt så normal dag alltså.
På torsdag ska jag och Maja till Östergård och träna med Oskraström, vi behövde liksom börja träna lite mer.. Tappar ju hela grejen annars..
men ha det bra så länge / Stella
 

Ma weekend

Hello bloggen längesen vi hördes av, i helgen ska bli bästa helgen. På fredag kommer becka och på kvällen kommer vänner så ska vi ha lite kul osv, felicia, malin jenny och becka då slaggar över.. På lördagen vet jag inte riktigt vad vi ska göra men den ska iallafall spenderas med rebecka och fotboll på kvällen, sen ska vi ba mysa o ha de gött på kvällen, söndag har jag fotboll igen och ska fortsätta vara med becka.. Och på måndagen är jag äntligen :| 13!! Ska tillbringa dagen med dels beckis, klassen och min familj.. Ser fram emot helgen något enormt ! Ska se till att Jenny bloggar snart med ;) hejdååå /Stella


Nyss vaknat

Heeej! Vaknade nyss, inte likt mig att vakna såhär tidigt när det är sovmorgon, haha brukar vakna typ 11... Ska snart upp och träna egen styrke, sen äta.. Sen ikväll ska jag på fotbollsträning.. Imorgon ska jag vara ensam med min älskling Jenny, tror verkligen vi behöver det! Bloggar mer senare! /Stella


true

Hejsan alla glada, och alla ledsna med för den delen! Gött med fredag ju? :) Kom hem från skolan för drygt 30 min sen, ska träna lite och skypa med becka, skypar ju varje dag med henne nu haha, ikväll kommer släkt o så för att fira mig, fyller ju 13 o tio dagar. Imorgon blir nog en chill dag med träning både styrke och med laget. Hade en såndär bild på instagram med sanningar om mig så jag skriver ner dom här på bloggen med drygt 40 st 
 
1, Jag fullkomligt älskar fotboll och innebandy
2, Jag slösar aldrig tid på folk jag inte gillar
3, Jag är 165 cm lång
4, Jag följer vampire diares, pretty little liars och gossip girl
5, Jag skrattar ihjäl mig åt family guy
6, det var längesen jag träffade Felicia :(
7, Jag fyller år om 10 dagar
8, Jag tycker handboll e fettkul
9, Jag har blogg med Jenny
10, mina föräldrar e skilda
11, jag ägnar typ timmar varje dag tilla att bara tänka
12, jag har problem med mitt självförtroende
13, jag har gröna ögon
14, älskar mina byxor så mycket att jag har två par
15, idag är det fredag och det gör mig glad
16, jag hatar mitt hår
17, becka luktar gott
18, jag är jäääättetrött
19, jag har skitfula skal t min iphone srsly
20, centern e bäst
21, jag har dr martens
22, mitt naturliga hår e srsly fult
23, jag målar typ aldrig naglarna, bara jobbigt
24, instagram e najs
25, jag har en hemlig förebild..
26, jag älskar att röra på mig
27, gör alltid läxorna i sista minuten
28, E i matte
29, B i svenska
30, jag är rätt känslig
31, jag vill ha vit iphone nu för alla har svart :c
32,jag har korta fingrar
33, jag cpar med ögonen på ALLA mina bilder
34, norea har fått mig o lyssna på bd
35, jag har brutit lillfingret en gång
36, jag sover med mobilen under kudden
37, inget är godare än tacos
38, Lol e min favoritfilm
39, jag, jenny och malin kollar alltid skräckisar och kan nt somna sen...
 
 
Men nu ska jag draaa
hejdå.
/Stella

RSS 2.0