2013,come at me bro


Sååååååhhhhhhäääääääääär taggad asså


Somebody out there, loves u for who u are

Varenda människa på vår jord behöver än vän, även jag. Ofta är jag så ledsen att jag bara vill vara ensam, när jag är ledsen vill jag gråta ut själv. Sitta och lyssna på musik, och gråta ut. Sen hör jag av mig till mina underbara vänner! Om man tänker efter skulle världen varit ett ruttet ställe om man inte hade den där speciella vännen :/ Jag blir te x aldrig riktigt glad innan jag snackat med Jenny om problemet, hon har alltid så bra tröster..
 
Dagens hiss går till min underbara Norea! Hon kan få mig o skratta även när jag bara vill gråta, så glad att jag har henne! <3
 
Puss och kram Stella
 

Fotbollsträning :)


Jag vet inte

Jag vet inte,jag vill inte. Jag orkar inte,jag vill bara ge upp. När kommer stunden då allt kommer att vara bra? Varför kan man bara inte bli liten igen och ha problem som att man hela tiden tänkte på att Askungen måste hinna till balen? Nu är problem stora,tror det inte finns någon dag då jag inte tänker på problem.

Du sa att allt skulle lösa sig,men var är det problemfria livet då?
Jag behöver er nu.
/ Jenny


Frågestund

 
Vi tänkte ha en frågestund, fråga på vad ni vill! Okej inte vad ni vill, tror de flesta med hjärna vet vart gränsen går.. Detta ska liksom vara en rolig sak där ni har chans att få veta mer om oss, ställ frågor på kommentar i detta inlägget! Får se om vi svarar i video eller kommentar!

uppdatering, äntligen

 
Tjenare!! Jenny bloggar för fullt och jag kommer inte ens med ett inlägg per dag, nej det här får jag ta tag i..
Jag är alltså hos Agnes min kusin, men mycket mer än kusin.. Vi är som riktigt tajta vänner med :* love to u!
Idag var vi o shoppade på mellandagsrean, köpte nyårsklänning o sånt, vi ska ut med kameran på nyår så ni får säkert bilder på det där med ;)
Saknar dock alla mina vänner Jenny, Fille, Malin, Maja, Norea o dom som jag kallar mina närmsta vänner. Får se till o träffa dom nu när jag kommer hem på kvällen den 2e för på dagen åker vi hem, 
Häromdan så skrev jag till en gammal vän som jag inte sagt ett ord till på ett halvår, kändes skönt o bryta våran pinsamma tystnad, man kan säga att det blev lite fel eller att det slutade lite fel..
puss o så /stella
 
 

I love you

 
Hej,lördag idag!
 
Nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik! Har varit en ganska chilldag idag,skönt. men snart ska jag på träning med laget. Och sen ikväll ska jag nog vara med vänner eller bara mysa hemma,skönt de med!
Platta håret innan med för jag hade inget liv och ville leka modell,haha :)
 
Jag sa ju att igår skulle deepshitet komma ut,men annat kom ivägen. Så nu ska jag inte bestämma något,utan jag skriver det när jag har väldigt mycket tid över. Det kommer ju bli snart,för jag kommer direkt inte att byta tankar osv ;)
 
Ha en bra dag,puss :)
Haha,juste. Jag la in mina bilder från mobilen innan idag,så här kommer lite random bilder :)
 

Staaaaaan :)


Friday!

God morgon sunshines,fredag idag!
 
Kl halv tolv sticker jag till gymmet loch gymmar lite,skönt tycker jag. Jag åker ju inte dit själv,utan med föräldrar. Till sommaren 2013 vill jag ha en fin kropp,haha!
 
Senare idag ska jag träffa killkompisarna och dra in till stan med mamsen. Mellandsrean nu ju,så jag ska handla in MYCKET kläder!
 
Ha en bra dag,IDAG kommer deepshitet ut! Puss ;)

You are messing with the wrong girl.

Blir så trött på vissa personer som tror dem kan göra vad dem vill. Säga vad dem vill bakom ryggen på mig och sen när man träffas ,ett gulligt "heeeej". Åh, jag tänker inleda det nya året med att överraska personer som har något emot mig. Tänker visa dem att jag är mycket starkare,jag bryts inte ner pga någon säger att jag har en ful jacka. Säger som Stella,skratta åt detta men jag såg en kille som hade precis den jackan jag har. Jag tänkte först "nej men Gud". Men sen så, jag bryr mig ändå inte. Jag gillar jackan och han får ha den om han vill. Vi har la bara samma smak. Jag tänker inte köpa en ny bara för det,jag skäms inte för det. PUNKT.

Var jag vill komma är att jag är så trött på personer som vill vara med mig bara för att jag är rätt populär. Åh, snälla. "Om du nu vill bli "populär",får du förtjäna det".

Ett ganska fint mobilinlägg,haha. Jag är iaf på väg hem nu från mina kusiner,är rätt så pigg faktiskt!
Stella,kom hem snart! Jag saknar dig och de vet du! Love uuuu <3

Godnatt folks!



Hej

Hey! Först o främst flåt för min usla bloggning... Jag suger verkligen på detta.. Idag har jag varit på stan med pappa, köpte en del. En ny jacka, kände att jag behövde förnya mig lite.. Men det är en stellajacka, alltså en JAG valde ut för jag tyckte om den, inte för att alla har den eller nåt. Kommer säkert få komplimanger om att den e killig osv. Men inte bryr jag mig. Det viktigaste är att jag gillar den, :)
Ha det bra
/ stella


My babe-Justin Bieber

Baby baby baby ohhh,baby baby baby ohh

Justin Bieber,jag har la berättat för er att jag älskar Bieber? Haha,jag är nästan kär i han. Seriöst,jag skämtar inte. Jag har aldrig träffat han men liksom,det är hela han jag älskar. Han sätt som han ler,sättet han pratat,sättet som han går,sättet hur han behandlar oss Beliebers osv osv... Jag skulle kunna hålla på hela dagen,men det hinner jag inte med. Haha,men ni fattar grejen. Han betyder mycket för mig,skulle han försvinna från jorden (dö) skulle jag slitit av mig håret och bara legat i min säng och lyssna på Biebers låtar. Om och om igen,han är så bra. Jag vill krama honom,känna på hans muskler HAHAH. Nej men jag älskar honom så mycket,och jag är kär i han. Konstigt att vara kär i någon man aldrig har träffat,men what to do? Ingen kan styra över sina känslor,iaf inte när det kommer till mig.

Jag har inga biljetter till Justin konserter,vilket jag tänker på varje dag. Jag vill också stå och trängas i publiken,och se hans underbara blick möta min. Jag vill vara Ollg,få dem blommorna och sitta där och gråta. Åh,jag vill!

Gissa vad som stod högst upp på min önskelista? Biljetter till Justin Bieber. Tro ni jag fick dem? Nej,men jag ska ha dem. Så är det bara.

/Jenny


Gymmet

 
Heyy,snabbt inlägg nu!
 
Ska sticka till gymmet nu med familjen,kul kul. Fårse hur det går eftersom jag har världens träningsvärk.
Haha,jag bloggar när jag kommer hem. Fest ikväll igen,yeeee :)
 
Ha det bra,snart kommer deepshit upp på bloggen ala Jenny. Det gillar ni väl? ;)
 

My words

Gå till skolan med ett leende
Tänk att visa lite extra känslor idag för den/dem man gillar.
Visa personerna som hatar dig att du är så mycket bättre än dem genom att vara bara dig själv
Tänk positivt
Ha kul i skolan,gå inte dit gör att bara lära dig saker. Ta vara på tiden med dina vänner
Lär dig livets gåta,älska glömma och förlåta
Yolo är fel,lev livet på ditt sätt. Känn ingen press

/ Jenny


Me gusta

Jag älskar verkligen såna textbilder där texten stämmer så sjukt bra! Jag blir glaaaad varje gång man läser typ någon text och bara "that's meeee!!"

Haha,jag är iaf på fest nu hos mina kusiner. Kuuuuul,fast jag känner återigen att jag kommer vingla hem. Gud,hårdträning snart dårå! TAGGA


Juldagen

HAHA, Elsa och hennes kompis Clara sitter o spelar in svar på deras frågestund, men jag typ bara förstör så jag gick ut, haha
Ibland känner jag att hela världen är emot mig liksom.. Tycka vad ni tycka vill, men jag känner så. Asså jag har en kompis i en annan stad. Som jag smsar med jätteofta. Men asså vi känner ju inte varann lika bra irl som vi gör på sms nu, det är ett problem för mig. Han är en av dom som lyser upp min dag, som jag snackar om allt med. MEN hur vet jag egentligen vad han känner jag vet inte om han skrattar, gråter, ler eller nåt. Jag kan inte veta hur han reagerar. Han sa det, "problemet är distansen" det tar hårt på hjärtat att höra det. Även om det är sant. Det jag är rädd för är att blyga Stella kommer fram igen och inte vågar va sig själv när vi ses.. Men förmodligen inte, han e en av dom få jag verkligen trivs o snacka med. Om du läser detta vet du vem du är. Jag ägnar rätt mycket tid till att tänka själv. Tänka igenom livet, för när jag tänker igenom saker noga känner jag mig som Stella. Jag känner mig säker. Där är jag och Jenny lika, båda vi två ägnar stora mängder tid till att tänka. Kan tänka medans jag smsar med henne med. Alla ord från huvudet bara går på en tråd till mobilen. Jag behöver inte vara rädd. För hon har aldrig skrivit att hon inte förstår mig. Rätt så häftigt att vi är så lika. Enligt mig kan man inte bara deppa över allt skit, det bästa man kan göra är att göra livet så bra man kan. Jag försöker. Jag älskar att läsa andras deepshits, jag gillar när andra delar med sig av sina tankar och jag också kan sända en tanke till det, det har hänt att jag kommenterar vad jag tycker. Något jag älskar är Jennys deepshits, dom förstår jag alltid HELT.
ha det!
 

Ut o springa!


God jul

Elsi fixar mitt hår nu, äntligen julafton.. Innan Kalle anka ska vi ut med Elsas kamera. Jag önskar er en riktigt god jul om vi nu inte hörs av igen idag!
Kramar stella


Christamas uhm yeee

Gud,jag är glad nu! Sprang runt innan i huset och sjöng till Justin Biebers julskiva. Mysig stämning,jaa ;)

I julstrumpan fick jag puder (smink för ni som inte visste det,haha). Precis det jag ville ha,tack tomten!

Klockan 12 ska jag till min farmor och farfar för att doppa i grytan och äta mat,känner att jag kommer att vingla hem från dem ;) Sen efter det åker min familj hem och fixar mat osv för vi får gäster ikväll. Tagga öppna julklappar sen då,wiee!

Ha en jättttteeeeeeebra dag,god jul på er! Puss!


Goa tider!

Åhh,är grymt glad nu! Skrev ju för någon dag sen att mitt liv inte var på topp och att allt kändes vitt. Folk runt om kring mig gjorde mig på bättre på humör,och det är ju jul. Vem är nere på julen liksom? Nobody!
 
Förlåt för dålig uppdatering,Stells som till och med är iväg har bättre uppdatering än mig. Jag är inte så van vid att blogga så mycket för jag gjorde inte det på min förra blogg,men nu tänker jag ta tag i detta. Lite proffsbloggning!
 
Idag har jag varit med lite kompisar och städat rummet och fixat inför imon,julafton ju! Säger som Stells typ,detta är denna högtid man längtar mest till på året. Det ska bli så mysigt med allt,längtar sönder :)
Nu på kvällen har jag varit ute med kompisar och flamsat omkring. Ramla två gånger på isen,gjorde la inte lite ont. Men det är bra nu,tuuuur :)
 
Nu sitter jag här i min säng,skypar med vänner och sitter i min långpyjamas. Detta känns bra,jag känner att 2013 kommer bli bra OM inte det kommer något folk och säger att jorden ska gå under och alla får spel. Blev ganska trött på alla fb-statusar efter ett tag,hehe ;)
 
Jag vill att 2013 ska bli ett unikt år,med fler nya vänner och fler goa minnen. Och såklart en massa skratt,kan ju skratta åt allt nästan´.
2013 ska bli ett år,som jag aldrig kommer att glömma. 2012,jag är besviken. Har nog aldrig mått så dåligt som i år. Jag vill ändra på detta,punkt.
 
Godnatt sötnosar,vet du vad jag tycker att du ska göra? Jag tycker att du ska skriva till någon du står nära,att den personen är underbar och värdefull. Eller släpp ut dina känslor till den du gillar. Säg att du tycker om den personen och att personen är speciell. Jag lovar,jag ÄLKAR när killar släpper ut sina känslor till mig.
En gång till,godnatt killar och tjejer. Min älsklingsdag imon.

Jul, mysigast på året

Julafton imorgon om någon har missat det, det är bland det mysigaste som finns om ni frågar mig. Hela dagen idag har gått åt till att klä granen, baka pepparkakshus och att städa.. Själv är jag inte van vid allt detta.. Brukar inte fira julen hemma, så det brukar vara släkt och vänner som fixar sånt innan man kommer. Min tanke som jag ville dela med mig av i detta inlägget var vad som egentligen ÄR kul med julen. Det har väl alltid varit något som alla barn och vuxna längtar till hela året, tror jag?? Men nu, fokuseras det bara på julklappar. Jag tycker det är mysigt att man byter julklappar skriver önskelista och allt sånt. Men det har blivit allt för mycket fokus åt det hållet. Om jag fick välja mellan Kalle Anka på julafton och alla julklappar, skulle valet varit självklart för min del. Kalle Anka är liksom en del av julen, utan Kalle Anka på julafton är det som korv utan bröd.. haha! Sen är det viktigaste att man får umgås med sina nära & kära.. Jag har längtat efter mina nära kusiner sen i somras, mer än kusiner om ni frågar mig. Dom jag kan säga allt till. Vi har en stark relation, mer en den som kallas släkt. Men tillbaka till ämnet, för mig är det som en dröm att få tillbringa den mysiga julen med alla jag älskar. Ikväll ska vi dra iväg och spela innebandy tror jag.
Kommer nog nåt mer inlägg idag, annars hörs vi imon!
GOD JUL I FÖRSKOTT!
många kramar Stella
 
 

Vitt

Livet kan inte alltid vara på topp,det vet nog alla. Mitt liv går upp och ner. Ena stunden sjukt glad och "love life". Andra stunden ligger man ner,gråter och vill försvinna genom marken.
Jag vet att man måste jobba för att komma till toppen,och för att sedan stanna där. Kämpa,kämpa Jenny.
Mitt huvud är som när världen har gått under. Inget finns kvar,precis som i mitt huvud.
Jag mår bra,men ändå inte. Jag mår bra,men ändå inte. Jag mår bra,men ändå inte. Jag mår bra,men ändå inte. Jag mår bra,men ändå inte. Jag mår bra,men ändå inte. Den meningen,in my head all the time.


Kärlek <3


Sumering - 2012






 
 
Nyduschad o allt.. Elsa o Saga e och får sina betyg så jag blev kvar hemma i mina mysigaste myskläder.. o ba chillar lite.. Senare ska vi o äta lunch på nåt ställe, haha
När jag ändå är ensam o inte har så mycket o göra så tänkte jag slänga in min sumering av året 2012 då jag nog inte kommer ha tid till det senare.
 
Året började bra, allt var frid o fröjd.. Fotbollen hade uppehåll och jag ba chillade livet, i Februari fyllde jag år o fick min iphone, haha man kan nästan säga att man började ett nytt liv.. haha iallafall jag kan inte gå någonstans utan min mobil nu. I April tror jag de va??Hade jag mitt första seriösa förhållande på länge. Det va seriöst men det höll inte länge.. En månad tror jag. Va sjukt ledsen o förkrossad då. Va så glad med honom. Gick runt o grubbla över det i typ nån månad, sen var det o gå vidare. Jag menar jag har ju ett liv med. Idag kan jag se honom på skolan o vi säger inte ens hej. I April hände en sjuk sak med som jag inte kan ta upp av speciella själ. Det som gjorde att hela jag förändrades, jag va inte.. jag liksom. Hemskt va det. på sommarn hade jag ett nytt förhållande.. Det var verkligen ett misstag o bli ihop med sin bästa killkompis. Under hela den tiden vi va ihop kändes det helt fel, som att hela världen va emot oss tre, tills jag tog modet o göra slut. Vi är vänner nu, bra vänner. Sen träffade jag mina underbara kusiner mycket på lovet, o dom fanns där. Man kan ju inte säga att dom är mina bästa vänner.. Vi träffas för sällan. Men sjukt bra vänner på riktigt. När vi är med varann så kan man nästan känna så. Sen drog skolan igång igen o allt börja om på nytt, jag blev kär, i en grym kille. Sen glömde jag honom.Sexan har varit sjukt körigt med betyg o allt. Jag har verkligen KÄMPAT igenom mig det med läxor o plugg och ändå hunnit med mina vänner, fotbollen och innebandyn ganska bra. I Augusti träffade jag någon som förändrade mitt liv. Hen är en sjukt galet bra. Problemet är att personen inte bara gör mig lyckligast i världen. Utan också mest ledsen i världen. Jag funderar fortfarande på om hen är värd det. Är det värt alla tårar för att sedan bli så cplycklig igen. När man istället kan vara helt okej hela tiden. Ska inte skriva varför här på bloggen och är absolut INTE ute efter folk som tycker synd om mig, mina närmaste vet. Har mått riktigt dåligt dom senaste två månaderna. Men nu, mitt i allt, stannade det upp för mig. Jag kände efter och kände att jag faktiskt mår okej. Jag älskar att kunna säga det till mig själv "jag mår okej" Är så sjukt skönt. Så min sammanfattning av 2012 är att det har varit mitt absolut VÄRSTA år. ugh. SKITÅR. Nu när min tur verkar ha vänt kanske 2013 kan bli ett riktigt bra år för mig, får man hoppas.
 
Som bloggare, även en liten blick på att jorden ska gå under 21/12.
Det är BARA bullshit, skulle folk verkligen trott på detta? DÅ hade det inte sett ut såhär idag. Världen hade varit i panik, människor hade åkt kors o tvärs över vår värld för att träffa sina nära o kära en sista gång. Jag själv hade gjort det om jag nu trodde på det. Men snälla, låt inte er luras. Om jorden verkligen kommer gå under skulle det INTE se ut som det gör idag..
 
Vi hörs! /Stella
 

bajsiga foton.


Mot stockholm


Är påväg t stockholm nu, hehe rastlös... Lyssnar på musik o smsar med jenny o lite pfolk .. Men gud jag ska ha det bääääst där, sen ska jag se om jag inte kan träffa några efterlängtade vänner på vägen hem.. Får la smsa dom eller nåt. Men anyway, så kommer min bloggning inte va på topp då, men några inlägg kommer det .. God jul o gott nytt år!
/stella
Följ mig på instagram! -stella_widstrom


Loooooooooooooov :)

Åh,äntligen! Nu har jag fått mitt efterlängtade jullov. Fick det nu ikväll,fatta skönt. På livet ska jag träna,softa,chilla,mysa och vara med mina underbara vänner! Nu ikväll ska jag parta (festa på svenska) med vänner. Är så sjukt nöjd med betygen jag fick. Mamma & pappa,where is my money..? Haha,skämtar bara!
Vi var den enda skolan som fick lov idag,haha. Gud,nu kör vi. Tagga bli fet!
Haha,hejdå sötnosar!


Feel Good

Jag mår verkligen bra nu, det e rätt konstigt med tanke på allt som händer mig nu. Men jag mår som bäst på länge. Verkligen BRA. Jul snart, vänner, kärleken, jullov, allt är bra men det är ändå något som saknas.. Tack till alla mina underbara vänner, och tack Jenny för allt. Du stöttar mig genom allt. Bara för jag är på så bra humör så får ni lite sanningar om mig
 
- Jag går i fotboll och innebandy
- Jag syns och hörs ganska mycket, eheh
- Jag har jättelätt att bli kär..
- Jag har en lillasyster som är 12 år yngre än mig
- Jag är 1.64 tror jag det är.. haha
- Jag har gröna ögon
- Jag hatar mina tänder
- Jag älskar att va med mina vänner.. Om jag inte är med dom så skriver jag med dom..
- Jag klarar knappt av att gå till skolan utan mascara, jag ser så annorlunda ut.. Inte jag liksom
- Jag har massor av personer jag litar på helt, men det mest privata säger jag bara till mina bästavänner.. 
- Ibland kan jag bara sitta och trumma på bordet utan att tänka på det och det finns folk som veeerkligen stör sig på det.
- Jag är en gosegris... Ligger typ alltid och myser med mina kompisar, eller Lotta :3
 
Ha det bra!
 
 
Paaalla ladda upp bilder på
 

Kort inlägg

Seriöst -"- skrev världens längsta inlägg t er så bara försvann det. Flåt nu men daspalla, jag orkar inteeee skriva om det de va typ en halv bibel... Men vi hörs /stella


Heyy

Hey alla människor,Jenny is my name. Hehe,nej men det är jag som är Jenny Svensson. Jag och Stella har nu valt att ha en blogg tillsammans vilket kommer bli grymt. Har typ haft 172827 bloggar innan,som har varit dåliga typ. Men nu ska jag och Stells rocka här. Liksom lite Girl Power!
Idag är det måndag och min skolan får lov på onsdag. Fett skönt att slippa skolan ett tag nu. Trodde verkligen inte att sexan skulle vara så här hård. Men allt går bra :)
Idag har jag som sagt varit i skolan och nu på eftermiddagen har jag fixat lite grejer hemma. Ska snart också till en vän och fixa naglarna,haha! Jag ska vara fin tills onsdag :)

Jag kan berätta lite om mig:
• Jag har oftast väldigt mycket energi som jag vill föra över till andra
• Jag vill helst vara ledaren i uppgifter
• En dålig egenskap är att jag "bitchblickar" folk helt utan att jag vet om att jag gör det. Jag menar absolut inget illa när jag gör det,utan jag bara gör det. Mina vänner "bitchklappar" mig varje gång jag "bitchblickar" någon
•Jag är väldigt galen ibland,går runt och sjunger i skolan utan att jag märker att jag gör det
• Jag älskar att sporta och att röra på mig. Kalla mig sportkvinnan :)
•Jag HATAR att flyga flygplan
• När jag blir stor vill jag jobba med något som gör skillnad eller så vill jag hjälpa folk eller djur. Samma sak nästan,men jag vill bara engagera mig i samhället
•Jag är mörkrädd och lättskrämd på hög nivå
• Jag älskar att kramas,det är så mysigt!
•Jag är en true Belieber,jag älskar Justin så grymt mycket. Han betyder världen för mig
• Jag är 153 cm,alltså ganska kort
• Det finns tre stycken som jag litar till 110 % på,och som jag kan berätta allt för
• Jag har ett rosa rum,hehe

Så,det var lite av det jag kom på. Om jag bara skulle beskriva mig med ett ord skulle det vara galen eller bara pigg!
Måste gå nu,ska dansa lite nu! Ha en bra dag :)


Dagen

 
Har haft en okej dag, sov ganska länge.. sen startade jag dagen med att springa en runda, gjorde klart det sista i mitt rum.. Nu är det klart :D Bilder kommer sen.. Sen har jag väl mest pluggat och sånt tråk..
Jenny har gjort ett sista deepshit inlägg på sin gamla blogg! Kolla gärna in det http://jennysvensson.blogg.se/
Allt hon säger är så sant.. Hon hade fått en kommentar om att hon skulle sluta blogga.. När hon sa det till mig började jag först skratta, seriöst hur töntigt är det inte att lägga in en sån kommentar anonymt? TÖNT. Efter några minuter så blev jag mer arg, skriv inte sånna saker, hon är min Jenny och jag tänker INTE låta henne ta emot det. Det gör hon inte, hon är starkare än så! She is my bestfriend. Hurt her.. and you'll die. you go girl! Jenny du är den bästa som alltid finns där när jag behöver dig, och jag finns alltid här för dig. Så sjukt glad att jag lärde känna dig.. Tänk att vi gick i samma lag i typ år utan att ens säga hej till varann? Bara tanken skrämmer mig... Nu är du bland det absolut bästa jag har, bland något jag skulle offra allt för.
 
 
 
/Stella
 
 
 

Första inlägget

 
Hej allihopa!
Första inlägget, jag o Jenny hade tänk skapa en blogg tillsammans då! Får se hur det går med den :)
vi hörs!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0